Service & contact

Vraag over Allianz Direct?

Bekijk de contactmogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Dat kan alleen als u een  pensioen of levensverzekering bij Allianz heeft. Heeft u een vraag  over een andere verzekering? Neemt u dan contact op met uw financieel of verzekeringsadviseur. Het telefoonnummer kunt u terugvinden op uw polisblad. Wilt u ons rechtstreeks spreken? Kijk hier voor het juiste nummer.

Heeft u een pensioen bij Allianz? Dan staan uw pensioendocumenten overzichtelijk bij elkaar in de pensioenkluis van Allianz. Met de pensioenkluis heeft u 24/7 online toegang tot uw meest actuele pensioendocumenten. En wij laten u het weten als er een nieuw document klaar staat. 

Wilt u uw verzekering opzeggen? Dan moet dat schriftelijk. Neemt u contact op met uw financieel of verzekeringsadviseur. Het telefoonnummer kunt u terugvinden op uw polisblad. U kunt ook rechtstreeks uw verzekering opzeggen door het invullen van ons opzeggingsformulier.

Bij Allianz kunt u alleen pechhulp afsluiten tegelijk met een autoverzekering. Bereken hier uw premie

Ja. Met de Allianz Cyberverzekering kunnen bedrijven en organisaties zich beschermen tegen schade door cybercriminaliteit. Maar ook tegen schade door het lekken van gegevens door menselijke of technische fouten. Voor particulieren bieden wij momenteel nog geen verzekering aan.

Als u uw groene kaart kwijt bent, dan kunt u een nieuwe aanvragen bij uw financieel of verzekeringsadviseur. Het telefoonnummer kunt u terugvinden op uw polisblad. Heeft u direct een verzekering bij ons afgesloten zonder adviseur? Belt u dan op 088-5772510.

Voor sommige verzekeringen hanteert Allianz een eigen risico bij schade. Wilt u weten of u een eigen risico hebt? Wij helpen u graag verder of op met uw adviseur. Het telefoonnummer kunt u terugvinden op uw polisblad.

De verzuimportaal van Allianz kun je via deze link benaderen.

Allianz wil niet dat u als eerlijke klant te veel betaalt voor uw polis. Daarom spannen wij ons in om fraude te voorkomen en te bestrijden. Zo geldt voor elke klant die bij ons een verzekering wil afsluiten een mededelingsplicht. Dat wil zeggen dat elke klant altijd eerlijk antwoord moet geven op vragen over bijvoorbeeld een verzekering die eerder geweigerd is. Bekijk hier ons volledige fraudebeleid.